Retourbeleid

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

We zorgen ervoor dat al onze handgemaakte slofjes van een hoge kwaliteit en in perfecte conditie zijn wanneer ze echter naar u worden verzonden als niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, wat voor reden dan ook, gelieve ons te contacteren. We zullen altijd doen wat we kunnen om  eventuele problemen die u kan hebben op te lossen.

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren of retour te zenden. Indien Kickies reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten indien van toepassing zijn voor uw rekening.

RETOURNEREN

Als u om wat voor de reden dan ook niet tevreden bent, dan vragen wij u in te loggen op de Kickies site en verzoeken u in te vullen wat u zou willen retourneren en de reden van het retourneren. Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres.

- De artikelen die u wilt retourneren moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen veertien dagen na ontvangst van de bestelling, bij ons aangemeld zijn. Vervolgens dient u ze binnen 14 dagen daadwerkelijk te retourneren.
- Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld, worden niet door ons geaccepteerd. 

Artikelen welke speciaal op wens gemaakt zijn kunnen wij niet ruilen, artikelen welke voorzien zijn van extra opties zoals rubberzooltje of naam borduring kunnen ook niet worden geruild.
- Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van labels en dient ongedragen en in originele verpakking worden geretourneerd.U kunt het product altijd ruilen voor andere maat of indien gewenst ander model tegen bijbetaling van het verschil in prijs. U kunt indien aan bovenstaande regels is voldaan het product voor retour betaling aanbieden, wij betalen dan het aanschaf bedrag inclusief de betaalde verzendkosten retour binnen 14 dagen. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt, volledig en in de originele verpakking geretourneerd worden. Stuurt u het pakket retour dan zijn de verzendkosten voor u. Stuurt u het pakket retour afzender dan berekent PostNL ons daar strafporto voor à € 9,95. Dit bedrag zullen wij dan helaas van het aan u terug te betalen bedrag in mindering moeten brengen. Voor retour sturen van pakketen waar het onze fout betreft betalen wij uiteraard de kosten. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kickies heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

Kickies
Van Ruysdaelstraat 15
5161VJ Nederland