Verzenden

Kickies slofjes met zachte zool worden geleverd in een kleine brievenbus doos, omdat dit gemakkelijk door de meeste brievenbussen past. Per brievenbus doos kunnen 2 paar babyslofjes tegelijkertijd verzonden worden. De leveringskosten voor het standaardpakket zijn landafhankelijk en bedragen voor zendingen in Nederland 2,95 euro, voor zendingen in de rest van Europa 5,25 euro en voor buiten Europa wordt 8 euro berekend. Baby slofjes met rubberen zool en sandaaltjes met rubberen zool passen echter niet in een brievenbusdoos en worden geleverd in een luxere geschenkdoos en als pakket verzonden. Voor degenen die graag baby slofjes met zachte zool als geschenk willen ontvangen, bieden wij ook de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs ten opzichte van de standaard brievenpostdoos de babyslofjes te verpakken in een luxere geschenkdoos. Dit kan online worden aangevraagd gedurende het bestelproces. De totale transportkosten voor verpakking in geschenkdoos bedraagt voor Nederland 8,45 euro, voor Europa 10 euro en voor verzendingen buiten Europa 12,75 euro. 

 

              

 

Bestellingen binnen Europa worden verzonden via Post NL (Koninklijke Nederlandse postservice) meestal binnen 5-7 werkdagen. Als u het item nodig heeft voor een speciale datum, laat het ons weten door in het opmerkingenveld deze info tijdens het bestelproces toe te voegen.

Houd in gedachten dat Kickies slofjes zorgvuldig met de hand in Nederland worden gemaakt. Het bestelde product is niet onmiddellijk beschikbaar voor verzending ook omdat de Koninklijke Nederlandse post service de levertijden niet kan garanderen, gelieve de verzendtijd die u aangeboden wordt door Kickies alleen te zien als een schatting. Geef ons alsjeblieft een paar extra dagen alvorens ons te contacteren over het niet ontvangen van uw aankoop.

Wij houden u op de hoogte wanneer de producten die u hebt besteld, later beschikbaar komen voor verzending zijn.